fbpx

, ve : Markalaşma ve Karşılaştırması

, Ve : Markalaşma Ve Bayilik Karşılaştırması

konferansın popülaritesi bu günler de arttı. Eduves, Zoom, Webex ve GoToMeeting gibi hizmetler, bugün piyasadaki popüler ticari hizmet teklifleridir. Bu hizmetlerin her biri, müşterilerine ve meslektaşlarına bu yerleşik hizmetleri sunan video konferans satıcılarından oluşan dağıtım ağlarına sahiptir.Ancak tüm video konferans bayilerinin teklifleri aynı değildir. Bu blog, günümüzün en popüler video konferans hizmetlerinden bazılarına bakacak ve markalaşma ile bayiliği karşılaştıracaktır.

» Nedir ?

» Zoom Satıcısı ve Zoom Markalaşma

» Peki ya Zoom da markalaşma nasıl oluyor ?

» WebEx Bayilik Karşılaştırması ve WebEx Markalaşma

» GoToMeeting Bayilik Programı» Markalaşma

Video Konferans Sistemi Nedir ?

İş dünyasında, çalışanların iletişim ve işbirliği yaparken sosyal mesafeyi zorlamalarının bir yolu olarak video konferans son derece popülerdir. Video konferans bir teknoloji olarak onlarca yıldır var iken, COVID-19 salgını bu araçların kullanımını yüzde yüzlerle çarptı.Video konferansın popülerliğinden yararlanmak isteyen şirketler bu araçları yeniden satabilir. Bir işletmeye video konferans bayi hizmet hattı eklemek, birçok iş alanının karantina kilitlemeleri nedeniyle değiştiği veya engellendiği bir zamanda ek bir gelir kaynağı sağlar. Video konferans yeniden satışı kazançlı bir yardımcıdır, ancak bu hizmetin tipik olarak iki temel teklifi vardır: Standart bir platform ve markalaşabilirlik.Bir müşteriyi markalaşa bilme hakkını verdiğinizi düşünün. Hangisi daha iyi olurdu: Webex veya Zoom etiketli genel bir video konferans sistemi mi yoksa kurumsal renklerinizi, logolarınızı ve markanızı içeren bir “markalaşma” çözümü mü? Standart bir video konferans ile markalaşma hizmeti arasındaki fark budur.Üç popüler ticari video konferans hizmetine bakalım ve hangisinin daha iyi olduğunu görmek için bayi programlarını Eduves'le karşılaştıralım.

Zoom Satıcısı ve Zoom Markalaşma

Zoom, bugün piyasada en çok kullanılan video konferans hizmetlerinden biridir. CNBC , firmanın yalnızca 2020 yılında 2.22 milyon aylık aktif kullanıcı eklediğini söyledi. Satması kolay, tanınabilir bir markadır. Ancak, canlı video konferanslar sırasında bir tür güvenlik ihlali olan Zoombing'e izin veren güvenlik ayarlarında bazı hatalar vardır. ZDNet web kameralarının tehlikeye atılmasına, yetkisiz veri paylaşımına ve iletişimleri gizli tutmak için kullanılan şifreleme türü hakkında ciddi güvenlik sorunları hakkında rapor verir. Bu da; Google, SpaceX, Bakanlığı gibi şirketlerin, aksaklıklar giderilene kadar Zoom yazılımının kullanımını yasaklamasına yol açtı.Bu sorunlar şüphesiz Zoom bayi ağı için sorunlara neden oldu. Zoom'u müşterilerine satmak için bu kabul edilen kırmızı bayrakların üstesinden gelmek zorunda kaldı. Ancak Zoom bayi programının dikkate alınması gereken bazı büyük avantajları vardır.Zoom, satıcı programına, bireylerin ve şirketlerin video ve telefon hizmetlerini yeniden satmalarına olanak tanıyan “Küresel Kanal Ortağı Programı” adını veriyor. En büyük fayda, bayilerin müşterinin ömrü boyunca sürekli bir komisyon alabilmesidir. Ayrıca, ürün paketlemesi ve ortak bir pazarlama programı ile eğitim ve bayi fiyat listesi sunarlar. Ancak, bir Google araması, Zoom bayileri için komisyon numaralarını veremez.

WebEx Bayilik Karşılaştırması ve WebEx Markalaşma

Cisco'nun WebEx ürünü ise, video konferans endüstrisindeki bir başka güvenilir isimdir. Cisco, donanım ve yazılımda küresel bir liderdir ve ürünlerinin çoğu için karmaşık bir ortak kanal programına sahiptir . Tedarikçiler bir Cisco ortağı olarak kaydolmalı ve ardından ortaklık eğitim programlarını tamamlamalıdır. 

WebEx markalaşmasına Cisco'nun UC-oNE adı verilir . UCToday, bu hizmet için yazılım motorunun 2018'de BroadSoft'un satın alınmasından geldiğini söylüyor. Uygulama, WebEx bayi müşterileri için bir teklif olarak özelleştirilebilir. UC-One, video konferanstan daha fazlasını sunar; müşteriler bulut tabanlı aramayı, anlık mesajlaşmayı ve Microsoft işbirliği araçlarıyla entegrasyonu seçebilir. Ancak UCToday incelemesine göre, bu markalaşma ürünündeki özelleştirme, aracı standartlarınızla özelleştirme yeteneğinden değil, hizmetleri nasıl paketlediğinizden kaynaklanıyor gibi görünüyor.

EDUVES Markalaşma

Bayiler veya doğrudan ticari müşteriler için en önemli farklardan biri, tartıştığımız diğer video konferans sağlayıcılarının aksine, Eduves CES, eksiksiz ve kendi markanı kullanabileceğin bir ürün sunmasıdır. Bayilik ise, bu video konferans çözümünün kendisini satmasına yardımcı olan önemli bir satış noktasıdır.markalasma Zoom, WebEx ve GoToMeeting: Markalaşma ve Bayilik KarşılaştırmasıVideo konferans çözümü arayan kuruluşlar, Eduves CES'i işlerinin markasının bir parçası haline getirmek için alan adını, logoları, renkleri, e-posta toplantı bildirimlerini ve daha fazlasını özelleştirebilirler. Bayilik için, hizmet tekliflerinin bir parçası olarak Eduves CES'i yeniden markalandırabilirler. Alternatif olarak ise müşterileri, özellikle de müşterilerine veya çalışanlarına birleşik bir cephe sunmak isteyen kurumsal organizasyonlar, Eduves CES'i kendi kurumsal isimleri altında yeniden markalaşabilir. Bu da müşterilerinin video konferans çözümlerini tam olarak entegre etmelerine sağlamaktadır.Eduves CES markalaşma video konferans sisteminin amacı, kanal ortaklarımıza ve onların müşterilerine kendi adlarına barındırılan bir çözüm markalama fırsatı sağlamaktır. Uygun maliyetli ve güvenilir olan çok değerli, esnek bir hizmet sunmaktayız.

Ücretsiz 14 günlük denemenizi başlatın!

Sizde diğer müşterilerimiz gibi Eduves ürünlerini önce deneyip sonra satın alma fırsatından faydalanın. Hemen satış ekibimizle irtibata geçin!

Ücretsiz 14 günlük denemenizi başlatın!

Sizde diğer müşterilerimiz gibi Eduves ürünlerini önce deneyip sonra satın alma fırsatından faydalanın. Hemen satış ekibimizle irtibata geçin!

Eduves, şirketler ve eğitim organizasyonları için özelleştirilmiş eğitim ve değerlendirme çözümleri sağlayarak 2012 yılından bu yana dijital öğrenmede güvenilir, tanınmış lider bir firmadır.

Scroll to Top
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin