fbpx

Nasıl Oluşturursunuz

Nasıl Oluşturursunuz ?

nasil-dijital-akademi-olusturursunuz

Dijital akademi nedir dediğimizde; dijital pazarlama kapsamı içerisinde bulunan bütün alanlarda, detaylı bir şekilde programları hazırlar ve bu programları sektörün uzmanlarının anlatımıyla katılımcılara sunulma şeklidir diyebiliriz.

Dijital Akademi Oluştururken Hangi Yollar İzlenmeli

Nasıl dijital akademi nasıl oluşturursunuz ? Bu sorunun cevabı biraz karmaşık gibi görünse de aslında basittir. Dijital akademi için öncelikle eğitim içerikleri hazırlamanız gerekmektedir. Bu eğitim içerikleri herkese hitap edebilecek; öğretici, etkili ve kurumların çalışanlarına verebileceği eğitimler olmalıdır.

Bu eğitimlerin içeriklerini bitirdikten sonra, diğer işimiz eğitim videolarını hazırlamak olmalıdır. Bunun için eğitmenlerinizden faydalanarak veya animasyonlu içerikleri hazırlayabilirsin. Unutma hangi yöntemi kullanırsan kullan, videoların kısa olmalı ! Uzun hazırlanmış bitmek bilmeyen videolar sıkıcı olabilirken, hiç öğretici değildir.

Kısa kısa ve bilgiler anlaşılabilir olmalıdır. Eğer bir kurum olarak bu eğitimlerin faydalı bir şekilde izlendiğini tespit etmek şu yöntemlere başvurabilirsin ;

✔ Video aralarına sorular koyabilirsin
✔ Eğitimi izlemeyip ilerletmesine izin vermeyebilirsin
✔ Başka bir sekme açıldığında eğitimi duraklatabilirsin
✔ Eğitimleri bölümlere ayırarak, birini bitirdiği zaman bir sonraki eğitimin aktif olmasını sağlayabilirsin

Gibi bir sürü seçenek ile eğitimlerinizi daha öğretici yapabilir ve takip edebilirsin.

Bunun için EDUVES‘ten bilgi alabilirsin !

Gelin sizin akademinizi de biz oluşturalım, siz de güvenilir eğitimler sunun!

Ücretsiz 14 günlük denemenizi başlatın!

Sizde diğer müşterilerimiz gibi Eduves ürünlerini önce deneyip sonra satın alma fırsatından faydalanın. Hemen satış ekibimizle irtibata geçin!

Ücretsiz 14 günlük denemenizi başlatın!

Sizde diğer müşterilerimiz gibi Eduves ürünlerini önce deneyip sonra satın alma fırsatından faydalanın. Hemen satış ekibimizle irtibata geçin!

Eduves, şirketler ve eğitim organizasyonları için özelleştirilmiş eğitim ve değerlendirme çözümleri sağlayarak 2012 yılından bu yana dijital öğrenmede güvenilir, tanınmış lider bir firmadır.

Scroll to Top
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin